+38 (057) 761-73-92
+38 (093) 761-73-92
+38 (099) 355-62-14
+38 (097) 533-37-05
+38 (050) 537-90-61
Перелік доступних для дослідження алергенів
Пилок амброзії | Пилок тополі | Морква | Помідори |
Казеїн молока | Яловичина | Свинина | М'ясо куриці |
Білок курячого яйця | Жовток курячого яйця | Оселедець | Гречана крупа |
Овсяна крупа | Пшеничная крупа | Житня крупа | Ячна крупа |
Кукурудза | Капуста білокачанна | Картопля | Соя |
Яблуко | Апельсин | Лимон | Банан |
Какао | Домашній пил | Епітелій морської свинки | Молоко |
Шерсть морскої свинки | Борошно пшеничне | Борошно житнє | Борошно ячмінне |
Перо подушки | Борошно гречане | Шерсть собаки | Полуниця |
Виноград |
Загальні правила при підготовці до дослідження:
бажано дотримуватися цих правил при проведенні біохімічних, гормональних, гематологічних тестів, комплексних імунологічних тестів, результати яких залежні від фізіологічного стану людини.
У ряді екстрених клінічних ситуацій, клінічний аналіз крові або базові біохімічні тести не можна відкладати на наступний день, а передбачувані зрушення істотно перекривають діапазон можливого впливу їжі або часу доби. У подібних ситуаціях також слід орієнтуватися на дотримання мінімальних умов.
Так само тести можуть бути виконані не натщесерце і в будь-який час доби за вказівкою лікаря.
Алергологічна панель